De winkels mogen vanaf 1 dec terug open. Op zich goed nieuws, doch is het virus nog in grote hoeveelheid aanwezig … Voorzichtigheid geboden dus.

Wanneer we de regels volgen is fotograferen nog steeds niet mogelijk. Tenzij u alleen met mondmasker op de foto wil … Onze beroeps organisatie heeft meer verduidelijking gevraagd aan de bevoegde administratie . We kunnen niet anders om op deze antwoorden te wachten … vooraleer we ons agenda terug opengooien …

Ongeacht wat door onze overheden beslist zal worden, zullen we in de maand december nog geen newborn shoots uitvoeren. Dit omdat bij deze shoots geen 1,5 m afstand kan gehouden worden.

 

Uitrusting in onze fotostudio (momenteel enkel pasfoto's en afhalingen mogelijk)

Onze fotostudio is zeer ruim ( 11 x 6 x 3,3mhoog of 66 m2). Afstand houden is dan ook zeer goed mogelijk.

Onderstaande Covid-19 maatregelen zijn VERPLICHT op te volgen.

Onze fotostudio is uitgerust met een lucht desinfectie-systeem op basis van UV-C licht. Virussen en bacteriën die eventueel in de lucht aanwezig zouden zijn, worden vernietigd door dit licht. De lichtbronnen zitten veilig in een afgesloten buis, zodat de veiligheid gewaarborgd is.

Tussen verschillende fotoshoots door wordt onze studio gedesinfecteerd door UV-C licht. Dit wil zeggen dat op dat ogenblik de lichtbron en dus het UV-C licht niet afgeschermd wordt. Het is op dat moment gevaarlijk en dus verboden om de ruimte te betreden !

We trachten dan ook met alle middelen die in ons bereik liggen, zo veilig mogelijk te werken.

Covid-19 maatregelen

Als gevolg van de Covid-19 crisis, gelden er ook bij ons een aantal maatregels.

Alleen door deze maatregelen strikt op te volgen, kunnen we uw, onze en de gezondheid van de volgende klant waarborgen. 

Zo zijn afstandhouder en het aantal contacten minimaliseren de belangrijkste maatregelen. Omdat we het aantal mensen, aanwezig in onze zaak, willen minimaliseren, is nu wel noodzakelijk om een afspraak te maken. 

Voor pasfoto’s kan u (meestal) voor de zelfde dag nog, een afspraak maken. Dit van 08.00 tot 20.00 uur.

Bij het betreden van onze zaak is het:

 • verplicht een mondmasker te dragen. Ook mensen die voor een pasfoto komen zijn verplicht een masker te dragen.
 • verplicht, uitgezonderd kinderen tot 3 jaar) om handen te ontsmetten met de daarvoor voorziene producten.
 • Begeleidende mensen wachten zoveel mogelijk ( indien mogelijk) buiten op onze binnenplaats.
 • De afstand regel van 1,5 m blijft de belangrijkste regel, ook draagt u een mondmasker.
 • Elke bezoeker is verplicht in te schrijven op een bezoekerslijst. Indien nodig zal deze lijst overhandigd worden aan de bevoegde diensten van contact tracing. 
 • Raak zo weinig mogelijk zelf aan, we staan tot uw dienst om onze producten te tonen.
 •  Eten,drinken en roken is binnen niet toegelaten.
 • Binnenkomende en buitengaande voorwerpen/ goederen blijven 3 dagen in afzondering.
 • Vertoond u of één van uw gezinsleden één of meerdere syndromen van Covid, dan kan uw afspraak niet doorgaan totdat het zeker is dat u niet besmet bent met Covid-19 of u genezen verklaard bent.
 • Wanneer u toch naar de studio komt met ziekte symptomen, zoals bv. hoesten, dan kunnen wij u onze diensten weigeren. Ook al gaat het over een gewone verkoudheid, wij zijn geen dokters en kunnen geen onderscheid maken. Wel is het onze plicht om uw, onze en de gezondheid van de volgende klant, maximaal te beschermen. 
 • Tijdens fotoshoots begeeft u zich enkel in de uw toegewezen zone van de fotostudio. Dit is de plaats van de foto achtergrond en de wachtzone rechts ervan. U houd uw mondmasker tijdens het wachten op. Enkel wanneer u zelf voor de lens staat, mag u uw masker afnemen.
 • Tussen de achtergrond zone (strook van een 2 meter) en de zone waar de fotograaf zich bevindt, mag enkel de fotograaf komen indien dit nodig is.
 • Tijdens Attributen wissel, begeeft u zich naar de wachtzone.
 • We kunnen wegens covid niet alle attributen in onze studio zomaar gebruiken. Daarom is het noodzakelijk dat je zelf zaken meebrengt. Kledingstukken, kerstmutsen, knuffels en … dien je zelf mee te brengen.
 • Vertoond u symptomen van covid-19 of krijgt u een positieve test binnen de 4 weken na bezoek aan onze zaak, gelieve dit dan eventueel aan ons te melden maar zeker aan de dienst contact tracing.

Registratie aanwezigheid Covid-19 VERPLICHT !!!

Aangezien de torenhoge corona cijfers NU WEL VERPLICHT.

U kan u enkel registreren op het moment dat u daadwerkelijk aanwezig bent in onze zaak.

 • Enkel door het scannen van een QR code en het invullen van een paswoord, die u enkel kan vinden in onze zaak, is registratie mogelijk.
 • Het volstaat dat één persoon van uw gezelschap zich registreert.
 • De in te vullen gegevens zijn een naam, telefoonnummer en mailadres. De datum en het uur van registratie worden automatisch opgeslagen.
 • Na registratie zal u een mail ontvangen ter bevestiging van uw registratie. Gelieve deze mail 4 weken te bewaren als geheugensteun voor uw bezoek aan onze zaak. Indien nodig kan u ook zo onze gegevens doorgeven aan de dienst contact tracing.
 •  

Uw gegevens worden 4 weken bewaard en zullen uitsluitend gebruikt worden in het kader van contact tracing. Uw gegevens kunnen enkel medegedeeld worden aan de bevoegde diensten van contact tracing.

Hoe reserveren of een afspraak maken?

Reserveren kan u heel eenvoudig doen via onze website.

In enkele muisklikken heeft u een afspraak gemaakt. Afspraken voor pasfoto’s kan u meestal, voor de zelfde dag maken en dit 30 min voor een gekozen (vrij) tijdslot. Wenst u vlugger te komen, contacteer ons dan telefonisch op nr 0499 44 11 44 om onze beschikbaarheid na te gaan.

 • Selecteer een dienst
 • Kies een moment ( is mogelijk tot 30 min voor gekozen tijdslot)
 • Vul uw gegevens in. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor administratieve afhandeling van de dienst.
 • Betalen doet u in onze zaak
 •  u ontvangt per mail een bevestiging van uw afspraak.
 

Click hier om afspraak te maken.

Online kan u tot 30 min voor een gekozen tijdslot een afspraak maken.

Lukt het niet om online een afspraak te maken, dan kan u ook telefonisch afspraken maken op nummer 0499 44 11 44

 

 

Heeft u zelf of één van uw gezinsleden symptomen van ziekte of krijgt u melding van mensen uit uw omgeving waar u een contact mee gehad heeft ? Contacteer ons dan om uw afspraak uit te stellen !!! Dit is kosteloos. Alleen zo kunnen we extra besmettingen voorkomen.