Dolfijntje for Life

Dolfijntje for life is een non profit organisatie die doormiddel van verschillende actie's en verkopen van snoep, kerstkaarten, wijn, ... geld inzamelt. Dit voor de werking van het zwembad 'Dolfijntje' mee te ondersteunen.
Dantha Photography ondersteund op zijn beurt 'Dolfijntje for life'.

I.E. Zwembad Dolfijntje in Willebroek

Het I.E. zwembad Dolfijntje in Willebroek is een therapeutisch zwembad voor mensen met een beperking. I.E. staat voor Infantiele encefalopathie, een hersen functiestoornis bij zeer jonge kinderen. Het is een algemene term en groepeert een aantal neurologische verschijnselen zoals stoornissen in de motoriek en veranderingen van intellect-, spraak-, gezicht-, en/of gehoorvermogen als gevolg van een beschadiging aan het centrale zenuwstelsel instaan voor; tijdens of kort na de geboorte. De voornaamste oorzaak is zuurstofgebrek.

Bezoek de website van zwembad Dolfijntje: www.dolfijntjewillebroek.be

 

De motor achter Dolfijntje for Life

De motor achter Dolfijntje for Life bestaat uit een gans team met als drijvende krachten Guy Apers, Joke Van Lierde en Siggy De Groot ( cafe Noeveren) Uiteraard kunnen zij rekenen op een grote groep helpende handen om al de acties die zij organiseren in goede banen te leiden. 

Actie's

Normaal organiseren zij jaarlijks tal van acties zoals een bingo avond, pannenkoeken slag of een frietjes dag. Dit gaat altijd door in cafe Noeveren.

De opbrengsten gaan intergraal naar het I.E. zwembad Dolfijntje.

Maar toen kwam Covid-19. Al deze activiteiten konden plots niet meer doorgaan, terwijl de werkingskosten in het zwembad gewoon blijven of zelfs door extra maatregelen zelfs opliepen.

Daarom werd een versnelling hoger geschakeld en is deze info pagina tot stand gekomen. Ook op FB zullen we voortaan meer actief zijn.

 

 

Verkoop van kerstkaarten, snoepzakjes, pralines, wijn...

Door allerlei aan te bieden, trachten we de broodnodige centjes voor de werking van het zwembad bij elkaar te garen…

Door wenskaarten of andere lekkers te kopen, kan u onze werking en dus die van het zwembad steunen.

 

Elke euro wordt dubbel en dik besteed aan een gouden zaak, personen met mentale beperkingen zich goed laten voelen in het warme zwembadwater.