Portret fotografie in fotostudio of locatie

Had je graag eens echt ‘die mooie foto’ voor op Facebook…. Wil je graag een portfolio samen stellen voor misschien die ultieme droom van fotomodel…. Of wil je gewoon graag eens een reeks leuke foto’s voor jezelf of om cadeau te geven aan je vriend, ouders of familie…. 

We maken mooie foto’s van jou in de studio of op locatie. Jij bepaalt volledig in welke stijl. Puur naturel of met een thema, fashionstyle, lingerie of iets gewaagder… het kan allemaal… naar eigen smaak en idee.

 

Prijzen starten reeds vanaf 99 euro. Hiervoor fotograferen we een uurtje. Na de verwerking van uw foto’s nodigen we u uit voor een kijksessie. Twee foto’s mag u alvast kiezen die we drukken op papier. Dit in een mooi formaat van 30 x 20 cm. Overige foto’s kan u uiteraard bijbestellen 

Zomer actie :

Geldig voor foto shoots, in studio of andere locatie, uitgevoerd in juli of augustus.

Boek nu een fotoshoot en krijg gratis fotoproducten met een zelfde waarde dan van de fotoshoot.

 

Bestel uw fotoshoot en maak een afspraak online via ons reservering systeem

U kan eenvoudig uw gewenste fotoshoot  via onze webshop aankopen  en vervolgens via ons online reservering systeem een afspraak maken voor de uitvoering.

Het is ook mogelijk om waardebonnen aan te kopen om kado te doen.   In dat geval wordt u de bon in geschenkverpakking opgestuurd.

portret single
Single
portret duo
Duo of koppel
portret familie
Familie portret
portret groepen
Groep portret
portret baby
Baby & peuter portret
Cakesmash
Cakesmash
portret kids
Portret Kids
portret fantasy fun
Fun & fantasy
portret artistiek
Artistiek portret
portret boudoir
Boudoir
artistiek naakt
Art nude
model top
Model fotografie

Drie stappenplan

Planningsessie

Net zoals bij andere taken is een goede voorbereiding reeds het halve werk.  Dit is voor een fotoshoot niet anders.  Tijdens een gesprekje vooraf overlopen we jou (jullie wensen).  Denk daarover vooraf even na, maak eventueel een lijstje met wensen en doelen.  

De ‘moderne’ tijd laat toe om alle kanten uit te gaan met foto’s …  Het is als fotograaf gewenst om vooraf te weten hoe jullie interieur eruit ziet, waar jullie foto’s willen hangen of foto’s willen neerzetten …

Maak vooraf enkele foto’s van jullie interieur, zo krijgen we er een goed beeld van en kunnen we meedenken wat zou kunnen passen en wat niet.

Tijdens de planningssessie kan (kunnen) je (jullie) alle vragen stellen