Portret fotografie in fotostudio of op locatie

Nu in tijden van afstand houden , is een gewone simpele foto van uw dierbare nog belangrijker. Een foto van uw kinderen of kleinkinderen is niet alleen mooi maar later ook een blijvende herinnering van de tijd van toen …

Bij ons kan je zowat voor elk soort portret terecht. Een mooie profielfoto, familie of groep portret, kids, puur naturel of met een thema, fashionstyle, lingerie of iets gewaagder… het kan allemaal… naar eigen smaak en idee. Niets is onmogelijk.

Ook voor zakelijke portretten kan u bij ons terecht.

Dit zowel in onze ruime ingerichte fotostudio of op een locatie naar uw wens. Onze fotostudio is zeer ruim (11m bij 6m) en deze ruime ‘werkplaats’ laat ons toe om altijd te werken op een veilige afstand. Lees meer over corona maatregelen.

Prijzen starten reeds vanaf 49 euro. (25 min) In onze prijzen zijn altijd een gesprekje vooraf, de fotoshoot, de verwerking van de foto’s en een kijk sessie of vieuwing inbegrepen.

Naargelang de shoot, zijn reeds enkele prints of digitale bestanden LR inbegrepen. Tijdens de kijksessie kan u uw favoriete foto’s kiezen en bestellen.

U kan kiezen uit een ruim product aanbod. De meeste aangeboden producten worden in ons eigen foto labo geprint of gedrukt.

TOP DEAL : Bekijk ook onze andere actie's

Dit voor fotoshoots in studio of op andere locatie, en dit tot einde van het jaar.

Boek nu een fotoshoot en krijg gratis fotoproducten met een zelfde waarde dan van de fotoshoot.

 

Vb: Betaal je 199 euro voor een shoot, dan mag je voor het zelfde bedrag gratis fotoproducten kiezen.

 

Ook mogelijk om als kado te schenken. De kadobon wordt in een leuke geschenkverpakking verzonden naar het door u opgegeven adres met eventueel een persoonlijk berichtje. 

 

Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Bestel uw fotoshoot en maak een afspraak via ons online reservering systeem

U kan eenvoudig uw gewenste fotoshoot  via onze webshop aankopen  en vervolgens via ons online reservering systeem een afspraak maken voor de uitvoering.


Het is ook mogelijk om waardebonnen aan te kopen om kado te doen.   In dat geval wordt u de bon in geschenkverpakking opgestuurd.

 

Click op de foto’s om verder te gaan

Onze verschillende soorten shoots

portret single
Single
portret duo
Duo of koppel
portret familie
Familie portret
portret groepen
Groep portret
portret baby
Baby & peuter portret
Cakesmash
Cakesmash
portret kids
Portret Kids
portret fantasy fun
Fun & fantasy
portret artistiek
Artistiek portret
portret boudoir
Boudoir
artistiek naakt
Art nude
model top
Model fotografie

Onze werkwijze

Planning

Een goede voorbereiding is … het halve werk. Tijdens een gesprekje vooraf overlopen we jou/jullie wensen. Denk daarover vooraf even na, maak eventueel een lijstje met wensen en doelen. Dit gesprekje voeren we bij voorkeur voor de shoot, maar kan ook juist voor de fotoshoot plaatsvinden.

Neem een aantal duidelijke foto’s van uw woning/kantoor. Zo hebben we een goed zicht welke stijl van foto’s er beste passen.

Lees ook even onze ‘tips en voorbereiding fotoshoot‘ even na. Hier geven we handige weetjes mee …

Tijdens dit gesprekje kunnen alle vragen gesteld worden.

Tijd : 15 min

Fotoshoot

De meeste mensen poseren niet vaak, maar geen nood. Wij zijn er om u te begeleiden doorheen de shoot. Al reeds van bij aankomst zal u merken dat alles op een gemoedelijke wijze verloopt. Lees ter voorbereiding van uw shoot ook even onze ‘tips en voorbereiding fotoshoot’ door. 

De meest voorkomende duurtijd van een fotoshoot is 45 a 60 min. Dit is afhankelijk van welke soort shoot.

Tijd : naargelang de shoot gaande van 25 min tot 120 min

Prijs: De prijs is afhankelijk van de tijdsduur en type shoot. 

Kijksessie of vieuwing

Tijdens een kijksessie tonen we u de resultaten van de fotoshoot.

De resultaten worden enkele keren getoond zodat u, uw favorieten kan aanduiden op een overzicht. We stellen onze ruime keuze van fotoproducten voor waaruit u kan kiezen.

Fotoproducten zijn nooit inbegrepen bij de foto shoot, tenzij uitdrukkelijke vermeldingen in pakketvorm. Digitale bestanden worden niet verkocht of afgeleverd, tenzij het uitdrukkelijk vermeld wordt.

De ‘moderne’ tijd laat toe om alle kanten uit te gaan met foto’s … Het is als fotograaf gewenst om vooraf te weten hoe jullie interieur eruit ziet, waar jullie foto’s willen hangen of foto’s willen neerzetten …

Maak vooraf enkele foto’s van jullie interieur, zo krijgen we er een goed beeld van en kunnen we meedenken wat zou kunnen passen en wat niet.

Tijd: ongeveer 90 tot 120 min