Zwangerschap shoot

Een mooie herinnering aan dat bolle buikje…. Broertje of zusje kijkt vol verwachting uit naar de komst van dat kleine wezentje dat zijn of haar dikste vriend zal worden…. 

We maken een mooie reportage van het jonge gezinnetje in wording. Ongedwongen en volledig op jouw ritme. Traditioneel of volledig naar jouw smaak. Een zwangerschapshoot is altijd een zeer vrolijke bedoening… Er staat je trouwens zowieso iets fantastisch te wachten. Mama worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven en dat wil je voor altijd koesteren.

Indien je dit wenst kunnen er zelfs foto’s gemaakt worden bij de geboorte. Dit is een zeer intiem moment waarin partners zich zo nauw verbonden voelen en dit moment toch soms ook voor later willen vastleggen. Dit kan, maar hier dienen wel de nodige afspraken goed overlopen te worden en dit enkel nadat er een zwangerschapshoot werd gemaakt.

In de eerste weken na de geboorte kan er ook een prachtige shoot gemaakt worden van je kleine spruit, samen met de ouders…. Dit zijn emotionele momenten die je je ganse leven bijblijven… Een herinnering voor eeuwig. 

Voor een bollenbuik shoot nemen we 1,5 tot 2 uur tijd en komt op 199 euro. Voor een newborn shoot nemen we 2 tot 2,5 uur de tijd en komt op 265 euro. Een zwangerschap of newborn shoot wordt uitgevoerd op tempo van moeder en kindje … dus met heel veel geduld worden de mooiste foto’s gemaakt …

In deze prijzen is inbegrepen:

  • een kennismakend gesprekje
  •  shoot
  • professionele nabewerking van de foto’s
  • een kijksessie
  • 2 afdrukken op kwalitatief fotopapier.
  • 5 digitale beelden LR
  •  Tijdens de kijksessie kunnen jullie, jullie favoriete foto’s uitkiezen en deze bestellen in alle gewenste formaten en fotoproducten.
[Best_Wordpress_Gallery id="170"]