Welkom op onze website

Vlotte moderne fotografie waar mensen centraal staan.

Dantha-Photography

Uw Fotograaf voor alle gelegenheden
Corona voorzorgen:
Ook wij nemen onze verantwoordelijkheden en herleiden fysische contacten tot een strikt minimum maar trachten onze service maximaal te houden. Onze winkel en fotostudio is gesloten tot nader order. lees verder onderaan openingsuren.
Wij volgen de aanbevelingen op en raden aan iedereen om dit ook te doen. Alleen zo kunnen we corona overwinnen ...

Uw Huwelijksfotograaf

Enthousiast, spontaan, speels, ongedwongen losse sfeer …  zijn slechts enkele woorden die onze stijl beschrijven.

ontdek wat wij voor jullie kunnen betekenen en vraag een vrijblijvend gesprek. In 2020 hebben we nog enkele data vrij. Vraag naar onze beschikbaarheid. Trouwen in 2020 = 15% korting

Met behulp van ID software, de nodige zorg en een glimlach
maken we uw pasfoto’s.

Een afspraak maken is niet nodig.

Pasfoto’s formaat 35 X 45  6stuks

Pasfoto’s formaat 2″ x 2″  4 stuks

kostprijs 10 euro

Afspraken buiten openingsuren zijn mogelijk.

Indien u immobiel bent, komen we naar u toe.
( mits vergoeding verplaatsing)

Bolle buiken

Geboorte 

newborn Baby 

Zijn jullie zwanger of net papa en mama geworden …    Een mooie bolle buik of newborn shoot  is altijd  fijn om te doen en een blijvende herinnering aan de meest ingrijpende gebeurtenis in jullie leven.   Reeds vanaf €199 euro.

Het beste moment voor een zwangerschap shoot is een 6 tot 4 weken voor de verwachte geboorte.   Een Newborn shoot doen we bij voorkeur 7 tot 10 dagen na de geboorte.

 

communie & lentefeest

Boek tijdig de  communie of lentefeest shoot van uw zoon of dochter  en ontvang een gratis canvas 40 x 60 cm.

Pakketjes reeds vanaf € 149

Foto reportage events, carnaval, theater, de ster van Aartselaar ...

carnaval
Boom
Klik Hier
theater
Studio Sleyckzift
Klik Hier
Theater
De Bloeyende Wijngaerd
Klik Hier
Previous
Next

Bedrijfs fotografie

Retoucheren van foto's

Foto drukwerk

Foto producten

albums

Gelegenheidsdrukwerken
printen van cursussen, eindwerken...
printen van programmaboekjes
Fotocopy's in zwart/wit of kleur
tot formaat A3SA

Breng beeld tot leven

Geef uw foto’s de drager die ze verdienen.

Digitaal of afgedrukt.
De juiste papierkeuze, canvas, kunstof of metaal. Een juiste kader en een goede belichting maken uw uw foto’s tot wat ze horen te zijn.

Een kunstwerk om te koesteren, een leven lang.

Winkel
&
Fotostudio

 

Fotostudio/ Winkel/ pasfoto’s/ fotocopy’s

Kapellestraat 10 
2630 Aartselaar

zie openingsuren.  Fotostudio steeds op afspraak

 

Fotostudio  Dirkputstraat 27  2850 Boom

Enkel op afspraak

 

Openingsuren (momenteel niet van toepassing)

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag & feestdagen

09.00  tot  12.30

09.00  tot  12.30

09.00  tot  12.30

09.00  tot  12.30

09.00  tot  17.00*

10.00  tot  17.00*

gesloten

14.00  tot  19.00

14.00  tot  18.00

14.00  tot  18.00

14.00 tot 18.00

 

 

*Momenteel werken we achter gesloten deuren. Onze winkel en fotostudio zijn GESLOTEN tot nader order.  Fotoshoots in studio en OOK in buitenlucht  worden daardoor uitgesteld. Dit tot einde van de corona crisis.   Druk op onderstaande knop om te lezen hoe wij (tot nader bericht) de komende weken te werk zullen gaan en wat mogelijk en niet mogelijk zal zijn !!!

 

Webwinkel

Thalia

Sinds mijn jeugd had ik al een sterke passie voor de fotografie.  Na ruim 15 jaar fotografie als hobby uit te oefenen,  heb ik de stap gezet naar de wondere wereld van de professionele fotografie.

Na het volgen van een intensieve opleiding, die ik succesvol beeindigde, en de reeds verzamelde ervaringen , ben ik nu samen met mijn echtgenote aan de slag gegaan. 

Samen vormen we een duo dat mekaar perfect aanvult en ondersteunt.  Dit met een frisse, moderne kijk op fotografie en met volle overgave.Ikzelf,  ben vlot en spontaan en voel me op mijn best tussen mensen.    Mensen staan dan ook practisch altijd centraal in mijn werk.  Thalia is steeds het zonnetje in huis. Zij weet telkens met haar goedlachs  humeur een fijne en ontspannen sfeer te creëren.  Thalia heeft een uitmuntend oog voor detail en tijdens shoots is zij dan ook mijn assistente.

 

Ikzelf,  ben vlot en spontaan en voel me op mijn best tussen mensen.    Mensen staan dan ook practisch altijd centraal in mijn werk.  Thalia is steeds het zonnetje in huis. Zij weet telkens met haar goedlachs  humeur een fijne en ontspannen sfeer te creëren.  Thalia heeft een uitmuntend oog voor detail en tijdens shoots is zij dan ook mijn assistente.

European Photographer

Vrijdag 30 maart 2018 kregen we het fijne nieuws dat we, samen met 11 andere fotografen ( 1 Oostenrijker, 1 Belg, 2 Noren, 3 Portugezen, 2 Russen en 1 Sweed ) voortaan het kwaliteit keurmerk  European Photographer mogen gebruiken en zo de lijst van european Photographers mogen bijtreden.

We vinden het belangrijk dat er de zogenaamde ‘klick’ aanwezig is tussen ons en mensen die voor de lens komen poseren.  Dit  maakt het shooten niet alleen aangenamer maar vooral zie je dit aan de resultaten.

Tijdens een kort gesprekje vooraf de shoot, overlopen we uw wensen. hierbij kunnen we mekaar al een beetje leren kennen en aanvoelen. In vaktermen noemt men dit ‘het ijs breken …‘   Met de nodige humor en een vlotte babbel zorgen we ervoor dat de meest nerveuse mensen zich ontspannen overgeven aan de lens …

Daar we een perfect duo vormen, kunnen we een breed gamma van soorten reportages en beelden aanbieden.  Elke gebeurtenis of fase in het menselijke leven brengen we op een luchtige mannier in beeld.  

Dit van zwangerschapshoot, bevallingshoot, babyshoots, doopfeest, besnijdenis, communie en lentefeest, huwelijk,… .   Ook de laatste levensfase, een fotoreportage van de begrafenis van  uw dierbare kan erbij horen.

error: Het is niet toegelaten om inhoud te kopiëren.